28 de febr. 2013

Retrobada a la Codolosa

 

Una tarda més quedem a Collbató per escalar a la Codolosa. Aquesta vegada el Joan Prunera també s'hi ha afegit i ens retrobem després de força temps sense escalar junts. El Joan em demana anar a fer la via de "l'esperó blocaire" que encara no havia fet i el Toni i el David fan la Indignats i la Josep Monistrol.
La via de l'esperó blocaire te la 1a i 3a tirades fàcils i amb roca a controlar i en canvi la segona puja per un esperó de bona roca i passos díficils que ens faran gaudir.
Cal portar algun friend mitjà  per complementar les assegurances de la 2a. tirada .
En els darrers metres de la 3a tirada hi havia un parabolt que et permetia fer un flanqueig a l'esquerra per anar a buscar la 3a R. de la via de les Cabres i poder fer un rapel més net. Però algú s'ha endut la xapa i ara només i queda l'esparrec !!!
Comencem la tarda amb sol i una temperatura molt agradable però al voltant de les 5 comencen a arribar núvols i un vent gelat que ens deixen glaçats i fan que, en comptes de fer una segona via llarga, baixem uns metres a cercar les vies d'esportiva que estan més a raser del vent.
Tarda de retrobament amb el Joan i el David que hem aprofitat per tibar una mica.



 El Joan iniciant la via.

 Escalant la bonica segona tirada,

 El Joan sortint de la R2


El Joan a la R.3

A les vies d'esportiva de la part inferior de la Codolosa. Sector Est

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Ep JOan, veig que continues aprofitant els dimecres! jo aquyest no vaig poder, llàstima, sortiràs diumenge?